Marius van Duijn

Zeist

0639768140

m.v.duijn@ziggo.nl

www.her-en-der.info

linkedIn

Met veel plezier combineer ik de afgelopen jaren een parttime-predikantschap met perioden van interim-werk in diverse gemeenten. Eerst vanaf Kanaleneiland in Utrecht (2015-2018) en sinds 2019 als voorganger in Schalkwijk-‘t Goy, Tull en ‘t Waal en Honswijk.

Beide plekken symboliseren de breedte van mijn professionele inzet. Van pioniersplek tot al eeuwen bestaande gemeenten; zorg voor het bestaande en openheid voor het nieuwe. U kunt mij vragen om wat langere tijd met u op te trekken en te werken aan (herstel van) goede verhoudingen binnen de gemeente. Of juist om een traject op te pakken en nieuwe wegen te zoeken voor de kerk. Ook kan ik meedenken bij incidentele vraagstukken, ook van missionaire aard.

Van 2016 -2021 was ik bestuurslid van InBetween.

Nieuwsgierig? Via bijgaande kanalen kunt u mij bereiken.

Graag tot nadere kennismaking.

Ds. Marius van Duijn